Togheter for a happy Santa

 

Cristi Skiry Asociatia Soapta Florilor

16% Complete
400 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
4
Donații

Dorim sa ajutam femeile curajoase care lupta sa isi creasca si educe copiii intr-un mediu fara abuz. Vrem sa le sprijinim si sa contribuim pe cat se poate la acoperirea unor nevoi si lipsuri pe care le au, ele si copiii. Multumim tuturor prietenilor care devin Elfi ai mosului si ajuta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Soapta Florilor ajuta femeile si copiii abuzati, victime ale violentei domestice si ale traficului de persoane, sustine educatia si lupta pentru apararea drepturilor omului.

Scopul proiectului este de a constitui un fond de 100 000  RON pentru intervențiile de urgență în cazul victimelor violenței domestice, a femeilor singure, cu copii sau fără, dar și a taților singuri, aflați în situații limită.

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. AÈ™a că te invităm să adopÈ›i adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invitÄ

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
22 Dec 2020

Anonymous

150 RON
22 Dec 2020

Anonymous

100 RON
11 Dec 2020

Anonymous

100 RON
21 Nov 2020